Kauneutta apteekista

Tiesitkö, että Kutomon apteekki on monipuolisen ja laadukaiden ihonhoitotuotteiden ostospaikka. Meiltä saat asiantuntevat neuvot kaupan päälle. Meillä on käytössä Kauneuden kortti: keräämällä leimoja korttiisi saat jopa 50 %:n alennuksia kosmetiikan ostoksistasi. Kysy lisää henkilökunnaltamme.

 

ATOPIK

Atopik on suomalaista sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on kehitetty kaikista herkimmälle iholle. Atopik tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja niiden teho perustuu tuotteissa käytetyn kotimaisen luomukauran ja luonnonmustikan hoitaviin ominaisuuksiin. Atopik-tuotesarja on tarkoitettu suomalaiselle iholle ja se sisältää kattavan valikoiman niin kasvojen kuin vartalonkin ihon hoitoon soveltuvia tuotteita.
www.atopik.fi/

 

Avène

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.
www.avene.fi

La Roche-Posay

Tuotemerkin ydin on ainutlaatuinen La Roche-Posay -lähdevesi, jota käytetään jokaisessa sarjan tuotteessa. Veden ainutlaatuisuus, tehokkuus ja siedettävyys erottavat tuotemerkin muista. La Roche-Posay tuotemerkin turvallisuudesta ja luotettavuudesta kertoo sekin, että tuotemerkkiä suosittelee 25 000 ihotautilääkäriä maailmanlaajuisesti.
Sarjasta löytyy sopivia tuotteita kaikille ihotyypeille niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Kaikki La Roche-Posay -tuotteet testataan herkällä ja atopiaan taipuvaisella iholla, jolloin voidaan varmistaa niiden soveltuvuus
herkimmällekin iholle.
www.laroche-posay.fi