Kauneutta ja kosmetiikkaa apteekista

Marita, ihoterapeutti Olen suorittanut tutkinnon, ja työskennellyt ihonhoidon parissa jo vuosien ajan. Apteekissa autan asiakkaita löytämään oikeat ihonhoitotuotteet ja opastan kaikissa ihonhoitoon liittyvissä asioissa. Olen paikalla arkisin klo 12 – 17.

 

Tiesitkö, että Kutomon apteekki on myös monipuolisen ja laadukkaan kosmetiikan ostospaikka. Meiltä saat asiantuntevat neuvot kaupan päälle. Meillä on käytössä Kauneuden kortti: keräämällä leimoja korttiisi saat jopa 50 %:n alennuksia kosmetiikkaostoksistasi. Kysy lisää henkilökunnaltamme.

 

ATOPIK

Atopik on suomalaista sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on kehitetty kaikista herkimmälle iholle. Atopik tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja niiden teho perustuu tuotteissa käytetyn kotimaisen luomukauran ja luonnonmustikan hoitaviin ominaisuuksiin. Atopik-tuotesarja on tarkoitettu suomalaiselle iholle ja se sisältää kattavan valikoiman niin kasvojen kuin vartalonkin ihon hoitoon soveltuvia tuotteita.
www.atopik.fi/

 

Avène

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.
www.avene.fi

La Roche-Posay

Tuotemerkin ydin on ainutlaatuinen La Roche-Posay -lähdevesi, jota käytetään jokaisessa sarjan tuotteessa. Veden ainutlaatuisuus, tehokkuus ja siedettävyys erottavat tuotemerkin muista. La Roche-Posay tuotemerkin turvallisuudesta ja luotettavuudesta kertoo sekin, että tuotemerkkiä suosittelee 25 000 ihotautilääkäriä maailmanlaajuisesti.
Sarjasta löytyy sopivia tuotteita kaikille ihotyypeille niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Kaikki La Roche-Posay -tuotteet testataan herkällä ja atopiaan taipuvaisella iholla, jolloin voidaan varmistaa niiden soveltuvuus
herkimmällekin iholle.
www.laroche-posay.fi

 

Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.
www.vichy.fi

Louis Widmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Sarjasta löytyy tuotteita niin kasvojen, käsien kuin vartalon hoitoon.

www.louis-widmer.fi

 

ACO

ACO perustettiin vuonna 1939 tuotemerkiksi ruotsalaisen apteekin omille tuotteille. Tänä päivänä ACOn omassa laboratoriossa kehitetään tuotteita pohjoismaiselle iholle, pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin. ACOn tuotevalikoimaan kuuluu sekä herkälle iholle sopivia ihonhoitotuotteita että lääkevalmisteita. Ihonhoitotuotteiden valikoimasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita ihon kaikkiin tarpeisiin niin aikuisille kuin lapsille. Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteiden lisäksi ACOlta löytyy tehokkaasti suojaavat aurinkotuotteet koko perheelle sekä omat tuotesarjat mm. vauvojen ihon hoitoon, aknesta tai ihottumasta kärsivälle iholle sekä intiimihygieniaan.
www.aco.fi