Etäasiointi

Apteekkiasioinnin voi hoitaa nyt mobiilissa – missä vain, milloin vain!

 

Treet on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä maksuton mobiilisovellus, joka tuo apteekin luoksesi digitaalisesti. Lääkkeiden ostaminen on helppoa ja turvallista.

Treet-sovellus kannattaa asentaa: näet sieltä jatkossa ostoshistoriasi sekä tiedot toimitetuista resepteistä. Voit myös keskustella maksutta farmaseuttimme kanssa puhelimitse tai chatin kautta.

 

Osoitteesta treet.fi löydät lisää tietoa sovelluksesta ja sen käyttöönotosta.

 

Treetin kautta tehtyjä tilauksia käsitellään apteekin aukioloaikoina, pääasissa klo 9-16 välillä arkisin. Ennen klo 14 tehdyt tilaukset toimitetaan varastotilanteen mukaan saman päivän aikana.


Huomioitavaa tilauksissa

Palvelun kautta ei voi tilata pääasiassa keskushermostoon vaikuttavia (PKV) reseptilääkkeitä, huumausaineeksi luokiteltavia lääkkeitä, eikä eläinten reseptilääkkeitä.

Huomioitavaa toimitustavoissa

Tilauksen yhteydessä valitaan tuotteiden toimitustapa. Ainoa suoraan valittava toimitustapa Treet-sovelluksessa on Nouto apteekista.

  • Mikäli haluat tilata tuotteita kotiinkuljetuksella: tee tilaus Treet-sovelluksella, ota yhteyttä apteekkiin Treetin kautta. Sovi toimituspäivämäärä ja osoite. Kotiinkuljetus on maksullista.
  • Mikäli haluat tilata tuotteita apteekin noutolokerikkoon: tee tilaus Treet-sovelluksella, ota yhteyttä apteekkiin Treetin kautta. Apteekki tarvitsee kännykkänumeron noutokoodin lähettämistä varten. Noutolokerikon käyttö on maksutonta. Noutolokerikkoon ei voi tilata maksamattomia tuotteita eikä kylmäsäilytystuotteita.

 

Ongelmatilanteissa

Tarkista ohjeet treet.fi ja tarvittaessa ota yhteyttä apteekkiin.